Butik Hornstull

ButikFysioterapiFotbiomekanik

Hornstull

Individuellt anpassad utrustning

I vår integrerade klinik, butik och ortopedteknisk verkstad möter du medicinskt utbildad personal och teknisk labbutrustning av världsklass. Vi tittar på dina individuella förutsättningar och analyserar ditt rörelsemönster. Därefter ger vi dig alternativa träningsmetoder, föreslår rehab eller ger dig förebyggande hjälpmedel.

Facebook       Instagram

butik Camppro

Kontakta oss

Ett besök hos Camp Pro liknar inte besök hos andra klinker och butiker. Sätt av en stund för att i lugn och ro låta våra experter hjälpa dig.

Adress:
Hornsgatan 164
117 28 Stockholm

Telefon: 08-440 50 90
E-post: hornstull@camppro.se

Öppettider

Mån- Fre 10-18
Lör 10-16
 

För behandlingar, individuellt anpassade fotbäddar och avancerad analys krävs tidsbokning. Välkommen in eller boka direkt på nätet.

Boka tid

Viktig information gällande bokningar på Camp Pro Hornstull!

Dessvärre har vi problem med bokningssidan för Camp Pro Hornstull. Har du inte fått ett bekräftelse-sms eller mail så har din bokning inte gått igenom! Dubbelkolla så att du verkligen har fått en bekräftelse på din bokning.

Är du osäker kontakta oss via tfn 08-440 50 90  eller info@camppro.se så hjälper vi dig. Tack för visad förståelse.

Vänliga hälsningar teamet på Hornstull!

Hitta hit

Kliniken och butiken ligger belägen på Hornsgatan 164 i Stockholm.

Kör du bil kan du parkera i närliggande garage och du tar dig också enkelt hit med buss eller t-bana.

T-bana: Röd linje, hållplats Hornstull, uppgång Hornsgatan, Hornsbruksgatan.

Bussar: nr 4, 54 och 77. Hållplats Hornstull.

Parkering: Högalidsgaraget, Hornsbruksgatan (precis bakom butiken)

SLs reseplanerare

Behandlingar

En av de många saker som skiljer oss från traditionella sportbutiker är att vi inte bara säljer utrustning. Vi har även en klinik med medicinskt utbildad personal som hjälper dig med diagnos, behandling och analys utifrån dina fysiska förutsättningar. 

Vi hjälper dig att förebygga och komma tillrätta med typiska tränings- och löparskador som till exempel: löparknä, artros, benhinneinflammation, hälsporre (Plantar fasciit), Hallux Valgus och framfotsproblem.

 

Boka tid

Vår personal

Justus Bejnö, athletic therapist

Justus Bejnö, athletic therapist

"Jag har studerat idrottsmedicin på San Diego State University i USA. Mitt val att studera i USA gav mig många fördelar, då utbildningen inom idrottsmedicin var starkt fokuserad på bredd inom kompetensområdet. Det gav mig möjligheten att utvecklas inom ämnesområden som biomekanik, traumamedicin, neurologi och rehabilitering. Parallellt med studier praktiserade jag med diverse idrottslag såsom San Diego Chargers i NFL, USD Toreros i NCAA div 1 och RB Broncos i CIF div 1.

Jag arbetade då i deras idrottsmedicinska team med förebyggande träning och rehabilitering samt behandling av akuta och kroniska skador. Mina stora intressen inom rehabilitering är rörelseanalys och idrottsrelaterade skador."

Andreas Liljemark, produktchef och ortopedtekniker

Andreas Liljemark, produktchef och ortopedtekniker

"Jag är produktchef och ortopedtekniker på Camp Pro. Tidigare har jag arbetat i många år med inköp och som butikschef på Löplabbet. Innan det var jag anställd på Rehband. Jag har jobbat i 15 år med att förebygga skador och försäljning av produkter som ger kroppen den optimala funktionen och de bästa förutsättningarna till ett aktivt och ett skadefritt liv. Före detta sprinter och längdhoppare på elitnivå, numera tränar jag bland annat långdistanslöpning på motionsnivå."

Lotta Larsson, projektledare och leg. sjukgymnast

Lotta Larsson, projektledare och leg. sjukgymnast

"Jag pluggade till sjukgymnast på Karolinska Institutet och tog examen 2008. Arbetade därefter på Huddinge Sjukhus på en allmängeriatrisk avdelning. Tog sedan en avstickare till solen och värmen där jag arbetade som platsansvarig för träningsresor i Portugal. Dit kom motionärer på alla nivåer för att ha en aktiv semester. Väl hemma i Sverige igen fortsatte jag som projektledare för träningsresorna. Sedan mars 2015 arbetar jag här på Camp Pro. Är en glad motionär som gillar löpning och att få medalj efter ett lopp."

Trolle Smedberg, butikspersonal och kiropraktorstudent

"Jag har hela livet utövat olika idrotter och träning, detta väckte ett intresse för idrottsmedicin och rehab. Därför valde jag att börja på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Utanför min utbildning är jag även med i det medicinska teamet för en amerikansk fotbollsklubb här i Stockholm. Genom att ha jobbat med idrottsmedicin och på Camp Pro har jag lärt mig väldigt mycket om skador och fått kunskaper jag kommer ha användning för livet ut."

Petra Strömwall, butikspersonal och naprapatstudent

"Jag studerar till naprapat, tar examen januari 2019 och har arbetat på Camp Pro sedan hösten 2016. I min utbildning får jag en förståelse för kroppens funktion, vilket jag drar stor nytta av i mitt arbete för att hjälpa kunderna välja rätt produkter. På min fritid är jag en satsande volleybollspelare som tycker om att alternera bollpassen med lugna löppass i naturen."

Dennis Haukirauma, butikspersonal och naprapatstudent

"Jag studerar vid Naprapathögskolan sedan hösten 2015. Jag har ett stort intresse för idrottsmedicin och utövar även tyngdlyftning på elitnivå. Bredvid studierna och arbetet på Camp Pro jobbar jag även med en del behandlingar och hjälper idrottare med träning. Jag har jobbat med allt från motionärer till handbollsspelare och sprinters med behandlingar och träningsupplägg."