Sophiahemmet Ortopedteknik

Vid anrika Sophiahemmet, Ingång L har Camp Pro en ortopedteknisk verksamhet med fokus på idrottsskador. Vid idrottsskador och överbelastningsskador har vi utvecklat ortopediska lösningar som bidrar till en effektiv rehabilitering.

FysioterapiOrtopedteknikFotbiomekanik

Sophiahemmet (fd Anatomic)

Vår verksamhet vid Sophiahemmet arbetar i ett nära samarbetar med läkare, sjukgymnaster, naprapater, fotvårdsterapeuter, skobutiker m.fl. för att utföra rätt rehabilitering och förebyggande verksamhet. Vid idrottsskador och överbelastningsskador har vi utvecklat ortopediska lösningar som bidrar till en effektiv rehabilitering.
Vid korrigering av avvikande fotvalv eller felaktig vinkel har vi kommit fram till en framgångsrik metod för tillverkning av ortopediska fotbäddar (fotinlägg). Utöver detta har vi även andra produkter (ortoser) som kan användas i skadeförebyggande eller avlastande syfte vid idrottssammanhang eller arbete

Kontakta oss

Behöver du hjälp med individuella ortopediska fotbäddar. Kontakta oss för tidsbokning. Ring 08 - 20 00 77.

För bokning av stötvågsrehab ringer du 08 - 22 00 77.

Adress:
Sophiahemmet Ortopedteknik
Valhallav. 91, Ingång L2
114 86  Stockholm 

Telefon: 08-20 00 77

 

Remissblankett för nedladdning och utskrift: 

Hitta hit

Sophiahemmet ligger i centrala Stockholm, bredvid Stockholms Stadion. Det finns goda kommunikationer hit med tunnelbana till Tekniska Högskolan och Roslagsbanan eller med buss till Östra Station.

Tänk på att det är ont om parkeringsplatser på Sophiahemmet. Ordna gärna skjuts med taxi eller kommunala transportmedel. Kom i god tid om du behöver parkeringsplats.

Observera att Camp Pro Ortopedteknik ligger vid Ingång L2.

Privat sjukvårdsförsäkring

Vi har samarbetsavtal med många försäkringsbolag. Dock ringer du alltid försäkringsbolagets vårdsplanering när du har behov av medicinsk hjälp. Försäkringsbolagets vårdplanering bokar och fördelar alla läkarbesök.

 

försäkringsbolag